Šī vietne izmanto sīkfailus. Lūdzu, izlasiet to lietošanas kārtību un sniedziet savu piekrišanu.
Galerija
Atgriezties
Jautāt
Automātiskā palešu ietīšanas iekārta “Atlanta Stretch Synthex”.
Ražotājs: Itālija Stāvoklis: jauns Tehniskie parametri:
Sazinieties ar mums pa tālruni mob.+371 261 25367, +371 220 14440 vai e-pastu igors.v@pakmarkas.lv, un mēs sniegsim jums vairāk informācijas par šiem produktiem.
Saistītie Produkti
Paliktņu aptīšanas ar plēvi iekārtas
Šī iekārta ir paredzēta uz paliktņiem novietotu produktu aptīšanai ar nospriegotu “Strech” plēvi. Tā produkti tiek nostiprināti un aizsargāti no mitruma un putekļiem.
Rūpnieciskie sadarbības roboti
Vertikālās iepakošanas iekārtas
Vertikālas fasēšanas iekārtas ir paredzētas dažādu beramu, granulētu, pulverveida produktu fasēšanai maisos.
Iekārtas var būt ar svara, tilpuma un gliemežtransportiera dozatoriem, atkarībā no tā, kādi produkti fasējami.
Paceļamie galdi
Šķērveida pacēlāji tiek ražoti, izmantojot augstas kvalitātes komponentus, lai nodrošinātu iekārtu uzticamību, ilgmūžīgumu un drošību darbā.
Produktu nocelšanas no paliktņiem iekārtas
Mūsu piedāvātās pusautomātiskās produktu nocelšanas no paliktņiem iekārtas palīdz ērti pārcelt pudeļu kārtu no paliktņa uz daudzrindu konveijera.
Iekārtu var piemērot darbam ar dažādu tipu un lielumu pudelēm.
Brīvgaitas veltnīšu konveijeri
Brīvgaitas veltnīšu konveijeri var tikt izmantoti loģistikā attiecīgo kravu vieglai un ērtai transportēšanai.
Tie var būt:
Pudeļu skalošanas, mazgāšanas iekārtas
Skalošanas iekārtas ir paredzētas mehānisko piesārņojumu noņemšanai no jaunām pudelēm, kas rodas transportējot pudeles, kā arī bioloģiskā piesārņojuma samazināšanai, kas ir bīstams gan produktam, gan cilvēka veselībai.
Produkta apstrādes iekārtas
Pasterizēšana — process, kurā produkts tiek uzkarsēts līdz attiecīgajai temperatūrai un šī temperatūra tiek uzturēta noteiktu laiku. Pasterizācijas mērķis ir pasargāt produktu no mikroorganismiem un pagarināt produkta derīguma laiku. Šāds produkta apstrādes veids bieži tiek piemērots alus ražošanā. Pasterizācijas līmenis tiek noteikts ar pasterizācijas vienības PU palīdzību. Viena pasterizācijas vienība nozīme to, ka produkts tika sakarsēts līdz 60 °C un izturēts šādā temperatūrā vienu minūti. Piemēram, alus pasterizējams līdz 22–25 PU.
Aptaujas forma
Sveiki!
Paldies, ka interesējaties par PakMarkas pakalpojumiem.Aizpildiet zemāk esošo veidlapu un drīz vien mēs ar jums sazināsimies.
- Piekrītu lappuses noteikumiem
* - obligātie lauki
Jautājiet
Patīkami, ka apmeklējat PakMarkas lappusi.
Ja jums ir jautājumi - rakstiet tos šeit vai zvaniet pa tel. +371 6 7185927
Atbildam darbdienās no 8:00 līdz 17.00
Pateicamies,
Jūsu aptauja izsūtīta