Galerija
Atgriezties
Jautāt
Mūsu piedāvātās pusautomātiskās produktu nocelšanas no paliktņiem iekārtas palīdz ērti pārcelt pudeļu kārtu no paliktņa uz daudzrindu konveijera.
Iekārtu var piemērot darbam ar dažādu tipu un lielumu pudelēm.
Automātiskā produktu nocelšanas no paliktņiem iekārta ir izgatavota, izmantojot izturīgas konstrukcijas, tādēļ procesa laikā produkti uz paliktņiem stāv stabili un droši.
Izvēloties iekārtu, sazinieties ar mums. Ieteiksim un atbildēsim uz jūsu jautājumiem.
Kompakta iekārta, kas paredzēta dažādu veidu, dažādu lielumu, dažādas tīrības pakāpes kastu un paliktņu tīrīšanai.
Jaudīgās mazgāšanas un žāvēšanas sistēmas nodrošina optimālu higiēnas līmeni, kas ir nepieciešams jūsu ražošanas procesā.
Ar progresīvu teksta atpazīšanas sistēmu (angļu val. Mark & Read) ietaupīsiet laiku un izdevumus, atpazīstot sliktas kvalitātes druku uz produkta.
Kopā ar kameru strādājošā sistēma dažu sekunžu laikā pārbauda iepakojuma partijas numuru, laiku un derīguma datumu. Ja trūkst nepieciešamā tekstā, tas nav izsmeļošs vai nav izlasāms, sistēma produktu automātiski noraida.
Izmantojot spirālveida konveijerus var efektīvi izmantot ražošanas telpas produkcijas transportēšanai.
Kontroles svari — dinamiskie svari, kas nodrošina iepakotā produkta svaru.
Liela ātruma kontroles svari:
Iepakošana modificētās atmosfēras vidē (angļu val. MAP — Modified Atmosphere Packaging) ir vislabākais veids, kā ilgāk saglabāt produktu svaigu, nezaudējot tradicionālā iepakojuma pievilcību.
Iepakojot atbilstoši šai sistēmai, tiek izmainīts atmosfēras sastāvs iepakojuma iekšpusē ap produktu. Tādā veidā tiek kontrolētas ķīmiskās, fermentu vai mikrobioloģiskās reakcijas, un tādējādi tiek samazināta produkta bojāšanās procesu intensitāte, vai šie procesi tiek novērsti pilnībā.
Šīs iekārtas ir paredzētas beramu un granulētu produktu fasēšanai maisos ar vārstiem.
Svēršana var būt:
Pasterizēšana — process, kurā produkts tiek uzkarsēts līdz attiecīgajai temperatūrai un šī temperatūra tiek uzturēta noteiktu laiku. Pasterizācijas mērķis ir pasargāt produktu no mikroorganismiem un pagarināt produkta derīguma laiku. Šāds produkta apstrādes veids bieži tiek piemērots alus ražošanā. Pasterizācijas līmenis tiek noteikts ar pasterizācijas vienības PU palīdzību. Viena pasterizācijas vienība nozīme to, ka produkts tika sakarsēts līdz 60 °C un izturēts šādā temperatūrā vienu minūti. Piemēram, alus pasterizējams līdz 22–25 PU.
Sveiki!
Paldies, ka interesējaties par PakMarkas pakalpojumiem.Aizpildiet zemāk esošo veidlapu un drīz vien mēs ar jums sazināsimies.
- Piekrītu lappuses noteikumiem
* - obligātie lauki
Patīkami, ka apmeklējat PakMarkas lappusi.
Ja jums ir jautājumi - rakstiet tos šeit vai zvaniet pa tel. +370 5205 29 00
Atbildam darbdienās no 8:00 līdz 17.00
Pateicamies,
Informējam, ka šajā mājaslapā izmanto sīkdatnes (angl. cookies). Piekrītot, nospiediet pogu „Piekrītu“ vai meklējiet tālāk. Savu doto piekrišanu jebkurā brīdī varēsiet atsaukt, mainot savus interneta meklēšanas iestatījumus un izdzēšot ierakstītās sīkdatnes. Vairāk informācijas par sīkdatnēm atradīsiet šeit Privātuma noteikumi.