Galerija
Atgriezties
Jautāt
Mūsu piedāvātās pusautomātiskās produktu nocelšanas no paliktņiem iekārtas palīdz ērti pārcelt pudeļu kārtu no paliktņa uz daudzrindu konveijera.
Iekārtu var piemērot darbam ar dažādu tipu un lielumu pudelēm.
Automātiskā produktu nocelšanas no paliktņiem iekārta ir izgatavota, izmantojot izturīgas konstrukcijas, tādēļ procesa laikā produkti uz paliktņiem stāv stabili un droši.
Izvēloties iekārtu, sazinieties ar mums. Ieteiksim un atbildēsim uz jūsu jautājumiem.
Saistītie Produkti
Produkta apstrādes iekārtas
Pasterizēšana — process, kurā produkts tiek uzkarsēts līdz attiecīgajai temperatūrai un šī temperatūra tiek uzturēta noteiktu laiku. Pasterizācijas mērķis ir pasargāt produktu no mikroorganismiem un pagarināt produkta derīguma laiku. Šāds produkta apstrādes veids bieži tiek piemērots alus ražošanā. Pasterizācijas līmenis tiek noteikts ar pasterizācijas vienības PU palīdzību. Viena pasterizācijas vienība nozīme to, ka produkts tika sakarsēts līdz 60 °C un izturēts šādā temperatūrā vienu minūti. Piemēram, alus pasterizējams līdz 22–25 PU.
Brīvgaitas veltnīšu konveijeri
Brīvgaitas veltnīšu konveijeri var tikt izmantoti loģistikā attiecīgo kravu vieglai un ērtai transportēšanai.
Tie var būt:
Rūpnieciskie sadarbības roboti
Kastu formēšanas iekārtas
Kastu formēšana ir pirmais sekundārās iepakošanas procesa etaps.
Formēšanas vai salikšanas iekārtas izveido kasti no sagataves. Šis process var notikt bez operatora palīdzības — automatizētā veidā — vai piedaloties operatoram — pusautomātiskā veidā.
Horizontālās fasēšanas, pildīšanas iekārtas
Aizvākošanas iekārtas
Automātiskās aizvākošanas iekārtas var būt ar vienu galviņu vai ar vairākām galviņām.
Iekārta ir viegli piemērojama nepieciešamā tipa korķiem (nepieciešams veikt vairākas vienkāršas operācijas).
Iepakošanas ar termosarukuma plēvi iekārtas
Iekārtas ir iedalāmas:
Iekārtas iepakošanai modificētās atmosfēras vidē
Iepakošana modificētās atmosfēras vidē (angļu val. MAP — Modified Atmosphere Packaging) ir vislabākais veids, kā ilgāk saglabāt produktu svaigu, nezaudējot tradicionālā iepakojuma pievilcību.
Iepakojot atbilstoši šai sistēmai, tiek izmainīts atmosfēras sastāvs iepakojuma iekšpusē ap produktu. Tādā veidā tiek kontrolētas ķīmiskās, fermentu vai mikrobioloģiskās reakcijas, un tādējādi tiek samazināta produkta bojāšanās procesu intensitāte, vai šie procesi tiek novērsti pilnībā.
Aptaujas forma
Sveiki!
Paldies, ka interesējaties par PakMarkas pakalpojumiem.Aizpildiet zemāk esošo veidlapu un drīz vien mēs ar jums sazināsimies.
- Piekrītu lappuses noteikumiem
* - obligātie lauki
Jautājiet
Patīkami, ka apmeklējat PakMarkas lappusi.
Ja jums ir jautājumi - rakstiet tos šeit vai zvaniet pa tel. +370 5205 29 00
Atbildam darbdienās no 8:00 līdz 17.00
Pateicamies,
Jūsu aptauja izsūtīta
Šī vietne izmanto sīkfailus. Lūdzu, izlasiet to lietošanas kārtību un sniedziet savu piekrišanu.